Praktisch

Om enige duidelijkheid te scheppen, willen we hier enkele praktische vragen en antwoorden op ter verduidelijking oplijsten. We hebben de meeste even hier opgesomd: enkele concrete afspraken, hoelang een therapie duurt, hoeveel kost de therapie….

Kijk de website regelmatig na en aarzel zeker niet om ons op tim.peeters@psycholoogleuven.be te contacteren als je nog verdere vragen hebt.

 

Of via het antwoordformulier:

 

Adres

Dorpstraat 266, 3060 Bertem

Als u vanuit Leuven komt gereden dan steekt u de brug over de E40 over en vlak na de afslag voor de oprit van de E40 (richting Leuven en Luik) heeft u een kleine afslag naar links die dan de Kuipersberg inslaat. Als u deze straat uitrijdt tot op het kruispunt,slaat u rechtsaf  tot in de bocht. Daar draait u rechts een privé-weg in  (met een klein brugje). U rijdt de oprit verder op en kiest aan de haag de rechter kant.

Praktijk van de psycholoog met parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid

U kan uw auto, brommer of fiets parkeren op het binnenplein van de praktijk (rechterpoort). Er kunnen links ophef plein 2 auto’s naast -elkaar en rechts een auto parkeren. Verder kan u in de straat parkeren (best niet op de stoep).

Linker deur Praktijk Psycholoog